Odin Web studio
Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Γιατί κατασκευή ιστοσελίδων στο studio μας; Στο studio μας ο σχεδιασμός ιστοσελίδων επιτυγχάνεται με στόχο τόσο την κορυφή των μηχανών αναζήτησης, όσο και την αύξηση της επισκεψιμότητας, εξασφαλίζοντας περισσότερες πωλήσεις.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό η κατασκευή ιστοσελίδων να πραγματοποιείται με γνώμονα τους ανωτέρω στόχους για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ο μοναδικός σχεδιασμός σε κάθε έργο, το responsive design και η δημιουργία πρωτότυπων δικών μας themes, χωρίς να χρησιμοποιούμε έτοιμα, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κατασκευής ιστοσελίδων στο web studio ODIN.

Ο τεχνικός τομέας των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε συνδυάζει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα άριστο αποτέλεσμα. Βασική προτεραιότητά μας η κατασκευή ιστοσελίδων με άριστo τεχνικό τομέα και εγγυημένη απόδοση.

Συχνές ερωτήσεις:

Η τιμή για την κατασκευής ιστοσελίδων σε κάθε περίπτωση καθορίζεται από τους μηχανισμούς που θα περιλαμβάνει. Το ελάχιστο κόστος για μια ιστοσελίδα με πολύ βασικές λειτουργίες είναι στα 480.00€, άλλα και πάλι αυτό το ποσό μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. 

Προτιμούμε να δημιουργούμε ιστοσελίδες με βάση τη φιλοσοφία και την άποψη κάθε brand. Η επιλογή ενός έτοιμου προτύπου θα περιόριζε το οπτικό αποτέλεσμα μιας ιστοσελίδας. Σε κάθε περίπτωση, αν ζητηθεί από τον πελάτη, μπορεί να γίνει η κατασκευή της ιστοσελίδας με χρήση έτοιμου προτύπου.

Ναι, σας παρέχουμε πλήρη τεκμηρίωση και σας εκπαιδεύουμε στη διαχείριση της ιστοσελίδας. Δε χρειάζεται να είστε προχωρημένος χρήστης υπολογιστών. Μετά την εκπαίδευση θα είστε σε θέση να αλλάζετε εικόνες, να επεξεργάζεστε τα κείμενά σας και να εκτελείτε άλλες εργασίες που σχετίζονται με την ιστοσελίδα σας.

Kατασκευη Iστοσελίδων

Δώστε στην επιχείρησή σας τη διαδικτυακή παρουσία που της αξίζει.

Η καλύτερη επένδυση για την επιχείρηση σας είναι η κατασκευή ιστοσελίδας. Παρέχοντας διαδικτυακή πρόσβαση στους υποψήφιους πελάτες σας, τους κατευθύνετε να μάθουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, καθώς και να επισκεφθούν το φυσικό σας χώρο.

Παρέχουμε μοναδικές λύσεις που προσαρμόζονται στα μετρά κάθε επιχείρισης. Η προώθηση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές βάση των προτύπων SEO.

Κατασκευή ιστοσελίδας
Θες παραπάνω από την ιστοσελίδα σου

Φόρμες ενδιαφέροντος και επικοινωνίας

Σε κάθε ιστοσελίδα υπάρχει έστω μια φόρμα επικοινωνίας. Μπορούμε και σχεδιάζουμε φόρμες φιλικές προς τους χρήστες, από την πιο απλή δομή έως και την πιο σύνθετη λογική υπό όρους (conditional logic).

Prosarmogi-AMEA-WRC
Prosarmogi-AMEA-WRC

Προσαρμογή για AMEA κατά τα πρότυπα W2C

Η ανάπτυξη γίνεται με τα πρότυπα WCAG 2.0. Ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσα από το εργαλείο WAVE Web, που διευκολύνει την πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ακοής, περιορισμένης κίνησης και φωτοευαισθησίας. 

Έξυπνες καμπάνιες Google Ads

Πρόκειται για μια μέθοδο άμεσης προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της οποίας μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας πληρώνοντας το Google Ads, το οποίο εμφανίζει διαφημίσεις στην κορυφή ή στο κάτω μέρος των μηχανών αναζήτησης ανάλογα με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και ποσοστά αναζητήσεων.

Στέλνοντας επισκέπτες στον ιστότοπό σας, οι προσαρμοσμένες καμπάνιες Google Ads θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα προσεγγίσουν τους επιθυμητούς υποψήφιους πελάτες. 

Έξυπνες καμπάνιες Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μετατραπεί σε μια εικονική αγορά όπου οι επιχειρήσεις πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παραδοσιακά θα πωλούσαν πρόσωπο με πρόσωπο. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η συγκέντρωση ανθρώπων έχει προσελκύσει την προσοχή μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν καταφέρει να τα χρησιμοποιήσουν ως ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο διαφήμισης.

Τεχνικές Remarketing

Το Remarketing μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλλετε διαφημίσεις σε άτομα που έχουν επισκεφθεί προηγουμένως τον ιστότοπό σας. Όταν οι χρήστες εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας χωρίς να αγοράσουν κάτι, για παράδειγμα, το remarketing σας βοηθά να επανασυνδεθείτε μαζί τους, δείχνοντας σχετικές διαφημίσεις καθώς περιηγούνται στο διαδίκτυο, καθώς χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά ή καθώς κάνουν αναζήτηση στο Google.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες με τα άτομα που έχουν επισκεφθεί τον ιστότοπό σας για να δημιουργήσετε κοινό για επαναληπτική αγορά.

Κατασκευή ιστοσελίδων
Κατασκευή eshop

Βελτιστοποίηση SEO

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορούν να ανεβάσουν τον ιστότοπό σας πάνω από των ανταγωνιστών σας. 

Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπος διαθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον που προσελκύει τους χρήστες του διαδικτύου. Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες ανάλυσης, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο σε έναν ιστότοπο.

Ανάλυση επισκεψιμότητας

Συλλέγουμε και αναλύουμε δεδομένα με το Google Analytics, το Google Search Console και άλλες πλατφόρμες στατιστικών, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε τις πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Πάντα σε αλληλεπίδραση μαζί σας, αποκτάμε ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για την εφαρμογή, τη συντήρηση και την ανάπτυξη νέων πληροφοριών από τα δεδομένα που συλλέγουμε.

Kατασκευη Iστοσελίδων

Δώστε στην επιχείρησή σας τη διαδικτυακή παρουσία που της αξίζει.