Odin Web studio

Κατασκευή Eshop

Γιατί κατασκευή eshop στο studio μας; Αν θέλετε να αναδείξετε το brand σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες διαδικτυακές λύσεις, καθώς ειδικευόμαστε στην κατασκευή eshop για όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Στο studio μας παρακολουθούμε καθημερινά το συναρπαστικό χώρο του διαδικτύου που μεγαλώνει συνεχώς. Έτσι σχεδιάζουμε ξεχωριστά θέματα χωρίς να χρησιμοποιούμε έτοιμα, στοχεύοντας στο βέλτιστο, ξεχωριστό αποτέλεσμα, αλληλεπιδρώντας με εσάς και την επιχείρησή σας, σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται βάση σύγχρονων τεχνολογιών, οι οποίες εγγυώνται τόσο την αύξηση της επισκεψιμότητας, όσο και των πωλήσεων, παρέχοντας τη δυνατότητα να εξελίξετε τη δραστηριότητα σας οπουδήποτε και αν χρειαστεί, χωρίς καμία δέσμευση.

Βασική μας προτεραιότητα σε κάθε έργο είναι η διαχείριση του eshop να μπορεί να γίνεται από εσάς με απλά, γρήγορα και αποτελεσματικά βήματα, χωρίς να δαπανάτε άσκοπα πολύτιμο χρόνο.

Η εύκολη περιήγηση των υποψήφιων πελατών και οι αυτοματοποιημένες λύσεις, αποτελούν στόχους μας, έτσι ώστε να εκτοξεύονται οι πωλήσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Δυνατότητες Eshop

Κατασκευή eshop φιλικό προς όλες τις συσκευές

Το eshop προσαρμόζεται κατάλληλα σε όλες τις συσκευές ώστε να παρέχει ομαλή εμπειρία στους χρήστες. Αύξηση των πωλήσεων με έξυπνο, μοντέρνο, λειτουργικό και γρήγορο σχεδιασμό!

Έξυπνο Σύστημα Εκπτώσεων

Το σύστημα εκπτώσεων είναι ένα εργαλείο πολύ χρήσιμο για επιβράβευση μέσω εκπτωτικών ενεργειών. Επιβραβεύστε του πελάτες σας κερδίζοντας πωλήσεις. 

Σας παρέχουμε σύστημα εκπτώσεων ευέλικτο στης δυνατότητες του, Ενεργοποιήστε έκπτωση σε μεμονωμένα προϊόντα ή σε κατηγορίες προϊόντων. Η εκπτώσεις μπουν να εφαρμόζουν και σε συγκεκριμένους χρήστες.

Εξατομικευμένο UI/UX

Με το εξατομικευμένο και σωστά δομημένο UI/UX, ο ιστότοπος είναι οικείος στους χρήστες και εύχρηστος. Αυτό κάνει την εμπειρία του χρήστη πιο άνετη και του επιτρέπει να ολοκληρώσει τις εργασίες του πιο γρήγορα.

Διασύνδεση με ηλεκτρονικά marketplace

Παρέχουμε εύκολη και άμεση διασύνδεση με όλα τα γνωστά marketplace οπως το Skroutz, Google Merchant, BestPrice και αλλα.

Prosarmogi-AMEA-WRC

Προσαρμογή για AMEA κατά τα πρότυπα W2C

Η ανάπτυξη γίνεται με τα πρότυπα WCAG 2.0. Ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσα από το εργαλείο WAVE Web, που διευκολύνει την πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ακοής, περιορισμένης κίνησης και φωτοευαισθησίας. 

Διασύνδεση eshop με CRM ή mobile εφαρμογές

Διαθέτουμε πλήθος λύσεων, απλών και αποδοτικών πρακτικών, για τη διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με συστήματα CRM ή mobile εφαρμογών. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη οργάνωση των προϊόντων και των παραγγελιών που γίνονται καθημερινά. 

CRM

Σχεδιασμός και Κατασκευη Eshop

Πενταπλασιάστε τις πωλήσεις σας με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!
Δε σταματάμε εδώ ...

Έξυπνες καμπάνιες Google Ads

Πρόκειται για μια μέθοδο άμεσης προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της οποίας μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας πληρώνοντας το Google Ads, το οποίο εμφανίζει διαφημίσεις στην κορυφή ή στο κάτω μέρος των μηχανών αναζήτησης ανάλογα με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και ποσοστά αναζητήσεων.

Στέλνοντας επισκέπτες στον ιστότοπό σας, οι προσαρμοσμένες καμπάνιες Google Ads θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα, θα προσεγγίσουν τους επιθυμητούς υποψήφιους πελάτες και θα αυξήσουν τις παραγγελίες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Έξυπνες καμπάνιες Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μετατραπεί σε μια εικονική αγορά όπου οι εταιρείες πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παραδοσιακά θα πωλούσαν πρόσωπο με πρόσωπο.

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η συγκέντρωση ανθρώπων έχει προσελκύσει την προσοχή μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν καταφέρει να τα χρησιμοποιήσουν ως ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο διαφήμισης, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και τις νέες παραγγελίες στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Τεχνικές Remarketing

Το Remarketing μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλλετε διαφημίσεις σε άτομα που έχουν επισκεφθεί προηγουμένως το eshop σας. Όταν οι χρήστες εγκαταλείπουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς να αγοράσουν κάτι, για παράδειγμα, το remarketing σας βοηθά να επανασυνδεθείτε μαζί τους, δείχνοντας σχετικές διαφημίσεις από τα προϊόντα σας καθώς περιηγούνται στον ιστό, καθώς χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά ή καθώς κάνουν αναζήτηση στο Google.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες με τα άτομα που έχουν επισκεφθεί το eshop σας για να δημιουργήσετε κοινό για επαναληπτική αγορά.

Διασύνδεση με πλατφόρμα Εmail Μarketing

Με το email marketing μπορείτε να στέλνετε μαζικά e-mail που αφορούν προωθητικές ενέργειες, προσφορές και ενημερώσεις σχετικά με την επιχείρηση ή επερχόμενα events. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίστες με τα άτομα που έχουν επισκεφθεί και συμπληρώσει τη φόρμα newsletter στο eshop σας, για να δημιουργήσετε κοινό για επαναληπτική αγορά.
email-marketing
Κατασκευή eshop

Βελτιστοποίηση SEO

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορούν να ανεβάσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πάνω από των ανταγωνιστών σας, αρκεί να γίνουν σωστά όλα τα βήματα.

Διασφαλίζουμε ότι το eshop διαθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον που προσελκύει τους χρήστες του διαδικτύου. Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες ανάλυσης, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο σε ένα eshop.

Ανάλυση επισκεψιμότητας

Συλλέγουμε και αναλύουμε δεδομένα με το Google Analytics, το Google Search Console και άλλες πλατφόρμες στατιστικών, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε τις πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις για την επιχείρησή και τα προϊόντα σας.

Πάντα σε αλληλεπίδραση μαζί σας, αποκτάμε ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για την εφαρμογή, τη συντήρηση και την ανάπτυξη νέων πληροφοριών από τα δεδομένα που συλλέγουμε.

Σχεδιασμός και Κατασκευη Eshop

Πενταπλασιάστε τις πωλήσεις σας με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!
Κατασκευή ιστοσελίδας

Η καλύτερη επένδυση για την επιχείρηση σας είτε έχετε φυσικό κατάστημα, είτε ξεκινάτε από τώρα, είναι η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρέχοντας διαδικτυακή πρόσβαση στους υποψήφιους πελάτες σας, τους κατευθύνετε να μάθουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας και να κάνουν την παραγγελία τους πιο γρήγορα και α΄μεσα.

Παρέχουμε μοναδικές λύσεις που προσαρμόζονται στα μετρά κάθε επιχείρισης. Η προώθηση του eshop πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές βάση των προτύπων SEO.