Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Business

Όλο και περισσότεροι ιδιώτες ιατροί επιλέγουν να διαφημιστούν μέσα από το διαδίκτυο, δημιουργώντας ιστοσελίδες, επαγγελματικά profile στα social media καθώς και καταχωρήσεις σε καταλόγους όπως το doctoranytime κ.α.

Γιατί είναι σημαντική η κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων;

Η κατασκευή ιστοσελίδας για ένα ιατρό και για το ιατρείο του έχει πολλά οφέλη στην ψηφιακή του προβολή. Μπορεί να δείξει και να πει σε ποιους τομείς εξειδικεύεται, ποιες υπηρεσίες παρέχει καθώς και να δείξει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας. Μπορεί να προβάλει το βιογραφικό, τις φωτογραφίες από το ιατρείο και να συμβουλέψει τους επισκέπτες μέσα από ένα πλήρες ενημερωτικό blog.

Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σχεδιάζεται με γνώμονα τη μελλοντική ανάπτυξη. Ο χρήστης θα πρέπει να επισκέπτεται έναν ιστότοπο που μοιράζεται τις φυσικές και συναισθηματικές του ανάγκες, θα πρέπει να κατασκευάζεται ο ιστότοπος με προσοχή και θετική προβολή.

Με ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο στρατηγικής digital marketing, είναι θέμα χρόνου η ιστοσελίδα για ιατρούς να έχει πολύ καλά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης όπως Google κ.α. Σε συνδυασμό με πληρωμένες διαφημίσεις που θα εξασφαλίσουν την προβολή στη κορυφή τον μηχανών αναζήτησης.

Τι χρειάζεστε για την Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων;

Όλα ξεκινάνε με ένα domain name, η καλύτερη επιλογή είναι το ονοματεπώνυμο του ιατρού πχ: katerinatheocharopoulou.gr, Μπορεί βέβαια να μπει συνδυαστικά και το επίθετο μαζί με την ειδικότητα πχ: zampeli-rheumatology.gr. Μέτα την επιλογή του domain name έχει σειρά το τι θα παρουσιάσουμε. Όπως είπαμε και παραπάνω μπορούμε να δέσουμε σχετικές πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενό μας και να χωρίσουμε την ιστοσελίδα σε τμήματα:

  • Τομείς εξειδίκευσης
  • Βιογραφικό
  • Επιστημονικό έργο
  • Υπηρεσίες
  • Ενημέρωση ασθενών
  • Ομιλίες & δημοσιεύσεις
  • κ.λ.π

Καλό είναι να παρέχουμε στοιχεία επικοινωνίας, χάρτες τοποθεσίας και φόρμα επικοινωνίας. Θα ήταν θεμιτό να δείχναμε εικόνες από το ιατρείο καθώς και φωτογραφία του ιατρού και του προσωπικού.

Τα κείμενα πρέπει να έχουν φιλικό ύφος, αρκετά μεγάλη ανάλυση, ώστε να μπορέσει η ιστοσελίδα να εμφανισθεί λίγο πιο γρήγορα στις μηχανές αναζήτησης. Η βοήθεια από έναν ειδικό στον χώρο της αρθρογραφίας θα σας γλυτώσει πολύτιμο χρόνο.

Κάλο είναι να έρθετε σε επικοινωνία με έναν νομικό σύμβουλο ώστε να διευθετηθούν θέματα όπως “Όροι και Προϋποθέσεις, Πολιτική Απορρήτου, Πολιτική cookies”. Θα σας προστατέψει και θα δώσετε ένα αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Στην περίπτωση που δε διαθέτετε κάποιον νομικό σύμβουλο μπορούμε να σας συστήσουμε την δική μας δικηγόρο που ειδικεύετε και σε θέματα διαδικτύου, τα στοιχεία της θα τα βρείτε εδώ.

Μέτα την ολοκλήρωση του project;

Η συνεργασία δεν σταματάει εδώ! Σας παρέχουμε εκπαίδευση διαχείρισης του περιεχομένου για να μπορείτε ανεξάρτητα να τροποποιείτε κείμενα και εικόνες μέσα από πολύ άπλα βήματα, να ανεβάζετε άρθρα για την ενημερωτική σας ενότητα και να τα κοινοποιείτε το υλικό σας στα social media.

Μετά την Κατασκευή ιστοσελίδας για ιατρούς μπορούμε να αναλάβουμε και εμείς την ανανέωση του υλικού σας (εικόνες, κείμενα κ.α) διαμορφώνοντας ένα ευέλικτο και οικονομικό πακέτο.

Παράλληλα σχεδιάζεται ο μηχανισμός re-marketing συλλέγοντας email και πληροφορίες επισκεψιμότητας από εργαλεία όπως Google Analytics και Facebook Pixel, με αυτόν το τρόπο θα μπορούμε σε λίγο καιρό να στοχεύσουμε διαφημίσεις σε άτομα που έχουν επισκεφτεί την ιστοσελίδας σας ή τα social media.

Σειρά μετά την κατασκευή ιστοσελίδας για ιατρούς έχει το Google Ads. Πρόκειται για μια μέθοδο άμεσης προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της οποίας μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας πληρώνοντας το Google Ads και αυτό με την σειρά του εμφανίζει διαφημίσεις στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης ανάλογα με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και ποσοστά αναζητήσεων.

Στέλνοντας χρήστες στον ιστότοπό σας, οι προσαρμοσμένες καμπάνιες Google Ads θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα προσεγγίσουν τους επιθυμητούς υποψήφιους πελάτες. 

Τέλος, και μετά από ένα τρίμηνο αφού έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας, συλλέγουμε και αναλύουμε δεδομένα με το Google Analytics, το Google Search Console και άλλες πλατφόρμες στατιστικών, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε τις πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Πάντα σε αλληλεπίδραση μαζί σας, αποκτάμε ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για την εφαρμογή, τη συντήρηση και την ανάπτυξη νέων πληροφοριών από τα δεδομένα που συλλέγουμε.

Kατασκευή Iστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων για κάθε Budget στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Διαβάστε επίσης ...